Pirmsstarta informācija sacensību dalībniekiem (2016)

Jau rīt „Orientējies Doles salā” sacensības un tām ir pieteikušās ļoti ievērojams skaits komandu. Līdz ar to sniedzam būtisku un noderīgu informāciju sacensību dalībniekiem.

Pirmkārt, ņemot vērā faktu, ka ir pieteicies necerēti liels komandu skaits, diemžēl, mēs slēdzam jaunu dalībnieku pieteikšanos. Līdz ar to vairs dalībai sacensībās pieteikties nevar.

Par atzīmēšanos jeb reģistrāciju sacensību dienā (visiem, kuri jau ir elektroniski paspējuši pieteikties) esam nolēmuši, ka tā sāksies jau no plkst. 11:00 – par pusstundu agrāk, un ilgs līdz 12:30. Liels lūgums ierasties savlaicīgi, ne pēdējā brīdī, lai nebūtu tālāka sacensību aizkavēšanās.

Ja daudz cilvēki, tad daudz automašīnu.. Ņemiet vērā, ka auto stāvvietu iespējas sacensību centra tiešā tuvumā ir ierobežotas, līdz ar to plānojiet ierašanos savlaicīgāk, lai paspētu novietot auto un laicīgi atzīmēties sacensību sekretariātā. Būs norīkoti arī pāris entuziasti, kuri palīdzēs Jums auto novietošanā, lūgums ņemt vērā viņu norādījumus.

Lūgums visiem, kuri vēl nav iepazinušies ar sacensību nolikumu, to izdarīt un iepazīstināt ar to komandas biedrus. Tas ir atrodams sacensību mājas lapā www.ods.lv. Pēc tā izlasīšanas tas noteikti atrisinās tradicionālos jautājumus „Kas tad te tagad būs? Kas jādara? Ko un kā darīt? Cikos kas būs?” utml. Lieciet aiz auss, ka sacensību personāls nav milzīgs un atbildēšana uz jautājumiem var kavēt pārējos dalībniekus, kuri atzīmējas un saņem nepieciešamās lietas sacensībām.

Sacensību centrā būs iespēja par pieņemamām cenām iegādāties uz ugunskura vārītu soļanku mājas gaumē, mājās šmorētus kāpostus ar desiņām, tēju, kafiju u.c.

Tagad nedaudz pakārdināsim tos, kuriem, diemžēl jāpaliek aiz borta.. Sacensību balvu fondam mums ir pievienojušies jauni atbalstītāji – Questlab, kurš dažām komandām dos iespēju pārbaudīt sevi un atjautību kādā no piedāvātajām kvesta istabām, savukārt Bowlero boulinga centrs dāvinās iespēju uzspēlēt boulingu. Ir vērts uzskriet, ne? J

Uz tikšanos „Orientējies Doles salā” jau rīt!

Sacensību norises plāns:

LAIKS

AKTIVITĀTE

No 11:00 – 12:30

Pieteikšanās dalībai klātienē un reģistrācija (atzīmēšanās) sacensībām

Kopējā sapulce, sacensību atklāšana, kartogrāfisko materiālu izsniegšana

Starts visām komandām

Kontrollaika beigas 2h distancei