19.septembrī atvadies no vasaras sportojot!

Atvadies no vasaras sportojot! Ar šādu devīzi “Orientējies Doles salā” orientēšanās un aktīvās atpūtas sacensības aicina uz trešās sezonas noslēguma etapu 19.septembrī. Sacensības norisināsies jau ierastajā vietā – Doles salas krodziņā “Nēģis”.

Ievērojot jau zināmu tradīciju, sezonas noslēguma sacensību formāts būs piedzīvojumu sacensības, tāpat kā iepriekšējo “Orientējies Doles salā” divu sezonu noslēguma sacensībās. Tās sastāvēs no trim distancēm - klasiskās komandu orientēšanās jeb rogaininga, papilduzdevumu jeb šķēršļu un laivu distancēm.

No plkst. 11:30 reģistrācija un klātienes pieteikšanās sacensībām, 12:40 komandu sapulce, savukārt pirmā komanda orientēšanās distancē dosies plkst. 13:00. Pieteikšanās sacensībām notiek jau šobrīd sacensību mājas lapā.

„Orientējies Doles salā” sacensībās var piedalīties jebkurš interesents, veidojot komandu 2 – 5 cilvēku sastāvā. Nav svarīgi vai dalībnieks ir pieredzējis sportists, profesionālis, iesācējs, vai arī tikai apsver domu pamēģināt kaut ko tādu pirmo reizi. Sacensībās ir gaidīti visi interesenti, tiek gaidītas arī ģimeņu komandas, kurām ir izveidota atsevišķa komandu apakšgrupa.

Šīs ir pēdējās no šogad kopumā paredzētajām četrām "Orientējies Doles salā" sacensībām. Katras no tām tiek plānotas ar atšķirīgu formātu - klasiskā orientēšanās, foto orientēšanās ar velosipēdiem, kā arī nakts orientēšanās sacensības.

Sīkāka informācija, sacensību nolikums un pieteikšanās sacensību mājas lapā www.ods.lv