16.06.2018. norisināsies Orientējies Doles salā piecgades rogainings

"Orientējies Doles salā" aicina uz savas piecgades rogaininga sacensībām Doles salā! Šogad mums aprit piecu gadu jubileja kopš pirmajām sacensībām tālajā 2013.gada 15.jūnijā. Par godu jubilejai ir izvēlēts arī iespējami tuvāks sacensību datums - 16.jūnijs.

Rogaininga sacensību centrs šoreiz būs "Saulrietos", Doles salā, Salaspils novadā. Pieejamās distances 2 stundu un 4 stundu garumā, identiski kā 2016.gada rogaininga sacensībās. Sacensību starts ir paredzēts 2018.gada 16.jūnijā plkst. 13:00. No plkst. 11:00 - 12:30 dalībnieku ierašanās, atzīmēšanās sacensībām un starta pakas saņemšana.

Rogaininga sacensībās var piedalīties ikviens interesents, veidojot komandu 2 - 5 cilvēku sastāvā. Kā jau vienmēr ir ticis uzsvērts, sacensības der gan profesionāļiem, gan entuziastiem un iesācējiem. "Orientējies Doles salā" ir iecienījušas arī ģimeņu komandas, kurām ir sava konkurences grupa. Īpaša sagatavotība nav nepieciešama, ja vien nedomā cīnīties par godalgotajām vietām - daļa dalībnieku sacensības izvēlas kā lielisku veidu pastaigai ārpus pilsētas.

Par godu "Orientējies Doles salā" Piecgades rogaininga sacensībām ir tapusi jauna mājas lapa, kurā būs integrēta punktu un rezultātu apkopošanas sistēma. Tiesa gan, atzīmēšanās kontrolpunktos būs pēc ilggadējā standarta, taču tiesneša darbs ar rēķināšanu atkritīs. Mirkli pēc finiša katrai komandai būs iespēja redzēt savus un citu finišējušo komandu rezultātus tiešsaistē. Tiek domāts arī par piemiņas balvu katram sacensību dalībniekam.

Plašāka informācija, sacensību nolikums un dalībnieku pieteikšanās sacensību mājas lapā www.ods.lv