Pirmsstarta informācija uz 16.06.18.

Līdz "Orientējies Doles salā" Piecgades rogainingam jau ir skaitītas stundas. Pāris savā ziņā būtiskas lietas sacensību dalībniekiem:

1) Ierašanās sākot no plkst. 11:00 līdz 12:20. Auto novietošana ir paredzēta teritorijā un speciāli norādītās vietās - sekojat līdzi mūsu palīgu norādījumiem.

2) Atzīmēšanās sacensībām notiek sekretariātā, kurš atradīsies teritorijas vidū, blakus starta vietai zem banera. Šeit tiek nokārtotas visas atlikušās formalitātes dalībai rogainingā - dalības maksas, ēdināšanas rezervācijas apmaksāšana, starta paku izniegšana un dažādu jautājumu noskaidrošana. 12:30 sacensību "galvenais vaininieks" teiks dažus vārdus un tiks izsniegtas sacensību kartes. Sākotnēji ir viena uz komandu, bet pēc tam varēs rindas kārtībā pieteikties uz atlikušajām kartēm.

3) Inventārs - maiņas drēbes, peldkostīmu, šortus, dvieļus un repelentus pret odiem un ērcēm būtu noderīgi iekļaut ekipējuma sarakstā. Gaidot sacensību atklāšanu un arī pēc distances veikšanas, Jūsu rīcībā ir dīķis ar peldvietu. Ūdens būs atveldzējošs. Būs nodrošināts arī dzeramā ūdens krāns ar dziļurbuma ūdeni.

4) Starts ir plkst. 13:00 visām komandām un distancēm reizē. Īsi pirms starta dalībnieki tiks aicināti pulcēties starta koridorā.

5) Pēc sacensībām droši var uzkavēties, atvilkt elpu un padalīties savos iespaidos ar sacensību organizatoru un citiem dalībniekiem.

Uz tikšanos jau pavisam drīz!